MENIU

Fetele lui Becali, afaceri de milioane de euro. Ce AVERE spune că le va lăsa moștenire omul de afaceri

Familie Becali/ Captură video

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a dat lovitura pe piața imobiliară și a reușit să atragă atenția în lumea afacerilor. Alexandra Becali a început să construiască un megacomplex rezidențial. Gigi Becali își ajută fetele să facă afaceri în imobiliare. De asemenea, Teodora Becali a deschis în această vară un hotel de lux în stațiunea Venus. 

Două dintre cele trei fete pe care Gigi Becali le are au început deja să facă afaceri de milioane de euro în România. Teodora şi Alexandra Becali au intrat în imobiliarele din Bucureşti şi se bucură de mult succes. Un complex rezidenţial construit de Alexandra Becali l-a impresionat pana si pe Dumitru Dragomir, care are foarte multe afaceri în acest domeniu. 

"Vin lângă Gigi pentru că de la el cumpăr pământul şi este normal. Aici am făcut un drum împreună cu fiica lui, are o fată foarte deşteaptă şi vrednică, Alexandra. Este foarte bine educată. Îmi place, Gigi şi-a educat copiii cum trebuie. Fiecare apartament (n.r. din complexul construit de Alexandra Becali) va avea piscina lui. Formidabil, este unicat în România", a declarat Dumitru Dragomir, dezvoltator imobiliar și fost șef al Ligii profesioniste de fotbal DSK Orange Sport.

Gigi Becali a cumpărat în 2021 un hotel de 5 stele de la Ioan Niculae cu aproape 7 milioane de euro. Teodora Becali împreună cu soţul său Mihai Mincu au renovat complexul de lux din stațiunea Venus și au ajuns să închirieze o cameră în plin sezon cu peste două mii de lei. (FOTO Hotel Becali)

Alexandra și Teodora au moștenit de la tatăl lor un imperiu imobiliar în zona Pipera și au ajuns să-și dezvolte și ele proporiile afaceri. Latifundiarul din Pipera spune că le face toate poftele și va lăsa moștenire fiecărei fete, o sumă de bani uriașă.

"Eu o să le las 20 la fiecare, de 4 ori mai mult de cât a lăsat Bill Gates. Eu dau la fiecare fată 20, fac bine și restul iau cu mine. Eu las 20 de milioane la fiecare", a afirmat omul de afaceri.

Familia Becali administrează afaceri care s-ar ridica la aproape jumătate de miliard de euro în imobiliare, turism și fotbal, protrivit clasamentelor realizate de presa de specialitate.