MENIU

Femeie spulberată de mașină, în Sighișoara. Șoferița de 71 de ani a lovit apoi 2 autoturisme parcate

Sursa foto: Arhivă

O femeie de 45 de ani a fost prinsă sub roțile unui autoturism, la volanul căruia se afla o șoferiță de 71 de ani. Aceasta încerca să iasă din parcare cu spatele când a lovit-o pe femeia care trecea prin dreptul mașinii. Când și-a dat seama ce a făcut a pierdut total controlul.

Polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 71 de ani, din municipiul Sighișoara, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, la ieșirea din parcare, a acroșat un pieton, o femeie de 45 de ani, din Sighișoara, care se afla în spatele autoturismului.

A demarat în marșarier, târând victima câțiva metri pe asfalt și a lovit alte două mașini parcate. Imediat, oamenii care au asistat la scenă s-au repezit să scoată femeia prinsă sub roți. N-au reușit, așa că a fost nevoie de intervenția pompierilor, chemați de urgență, potrivit IPJ Mureș.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală, posibil ușoară a pietonului, care a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub supravegherea unității de parchet competente.

Mai multe articole despre:
parcare sighisoara soferita mures masina