MENIU

Femeie prinsă sub dărâmături, după ce o explozie a avut loc în locuinţa sa - Intervenție contracronometru a pompierilor

Pompieri - imagine de arhivă

O femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost prinsă sub dărâmături, joi dimineață, în urma unei explozii care s-a produs în locuinţa sa. La ora transmiterii acestei știri, intervenția de salvare a femeii era în plină desfășurare. Conform salvatorilor, femeia ar fi conştientă.

Pompierii prahoveni intervin, joi dimineaţă, pentru acordarea primului ajutor unei femei prinse sub dărâmături, după ce o explozie s-a produs în locuinţa sa, situată într-o comună, în apropiere de Ploieşti, relatează News.ro.

Deflagraţia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc într-o casă din satul Mălăeşti, comuna Râfov. La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Ploieşti.

"Pentru gestionarea operativă a evenimentului, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, un container multirisc, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Din informaţiile primite până în acest moment, o persoana (femeie, aproximativ 80 ani) ar fi blocată sub dărâmături", informează ISU Prahova.

Conform salvatorilor, bătrâna ar fi conştientă.
 
La ora transmiterii acestei ştiri intervenţia este in desfăşurare.