MENIU

Femeie înjunghiată şi tâlhărită în scara unui bloc

Casiera unei firme de creditare din Buzău susţine că a fost agresată în scara blocului

Angajata unei firme de creditare din Buzău a sunat la 112 şi a anunţat că a fost înjunghiată în abdomen, iar agresorul i-a furat 7.500 de lei din geantă. Anchetatorii nu exclud varianta ca totul să fi fost o înscenare, rana femeii fiind superficială.

Incidentul s-a produs în cartierul buzoian Dorobanţi. Femeia, casieră la o firmă de creditare, le-a declarat poliţiştilor că la scurt timp după ce a intrat în bloc, a fost atacată cu un cuţit apoi deposedată de suma de 7.500 lei, strânsă din încasări.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul agresiunii şi i-au interogat pe toţi locatarii de la parterul blocului, care ar fi trebuit să audă ţipetele femeii.

"Cred că a fost urmărită de cineva sau există posibilitatea daca a fost la o alta casa sa recupereze probabil ca a vazut ca are bani si a intrat in bloc. N-a auzit nimeni. E ceva ciudat…", a spus un locatar.

Anchetatorii nu exclud varianta ca totul să fi fost o înscenare. "Tânăra a precizat că agresorul i-a sustras o sumă de bani din geanta pe care o avea. Echipele de politisti, crimininalisti desfasoara toate activitatile ce se impun in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt", a spus Florina Crucianu, purtător de cuvânt Poliţia Buzău.

Tânăra de 29 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău, unde medicii au constatat că rana este una superficială. "Pacienta a venit stabilă hemodinamic si respirator. S-a mentinut stabilă pe perioada internarii. Cu o plaga in zona abdomenului. S-a externat la domiciliul cu recomandari", a spus medicul Alina Dăscăleanu.

Surse din cadrul firmei de creditare, cu care femeia avea contract de colaborare, susţin că aceasta trebuia să predea banii de săptămâna trecută, însă a întârziat returnarea lor, invocând motive de sănătate.