MENIU

Femeie înjunghiată de iubit într-un taxi din Capitală! Victima a ajuns în stare gravă la spital: poliția l-a reținut pe bărbat

Taxi - imagine de arhivă

Caz șocant în Capitală! O femeie de 31 de ani a fost înjunghiată de către iubitul ei în timp ce se afla într-un taxi oprit în faţa locuinţei sale din Sectorul 2. Aceasta se află în prezent internată în stare gravă în spital.

Conform polițiștilor, incidentul s-a produs sâmbătă noapte, iar autorul atacului, un tânăr de 23 de ani, a fost prins şi reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, fiind acuzat de „violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor”, relatează HotNews.ro.

„La data de 18.03.2023, în jurul orei 01.20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staţionat în faţa locuinţei sale din Bucureşti, Sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuţit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală, după care a fugit de la faţa locului.
 
Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă”, a anunţat, luni, Parchetul Tribunalului București.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.

Mai multe articole despre:
femeie femeie injunghiata iubit taxi capitala