MENIU

Femeie din Tecuci, lovită INTENȚIONAT cu mașina pentru că a refuzat să cedeze un loc de parcare

Parcare mașini / imagine de arhivă

O dispută pentru un loc de parcare a degenerat în ceva ce se putea termina cu o tragedie, în Tecuci. Totul după ce o femeie de 28 de ani a fost lovită în mod intenționat cu mașina în timp ce încerca să țină "ocupat" un loc de parcare pentru tatăl său. Șoferul care a lovit-o pe tânără este acum cercetat penal.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, o femeie în vârstă de 28 de ani a sesizat poliţia în legătură cu faptul că un șofer a lovit-o în mod intenţionat cu mașina, în timp ce se afla într-o parcare din Tecuci.

Poliţiştii au stabilit că femeia a coborât din autoturismul său, în parcare, şi, văzând un alt loc liber, s-a aşezat în dreptul acestuia, cu intenţia de a-l reţine pentru mașina tatălui său care era blocat în trafic. Nemulțumit de refuzul femeii de a se da la o parte, un șofer de 51 de ani care voia să parcheze fix pe locul acela a lovit-o pe aceasta cu mașina, de două ori.
 
La sediul poliţiei, acolo unde a dat declrația despre cele întâmplate, femeia a acuzat că îi este rău, astfel că a fost solicitată ambulanţa, care a transportat-o la spital.
 
Șoferul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.