MENIU

Femeie din București, TÂLHĂRITĂ în propria casă de un necunoscut. Polițiștii au deschis o anchetă

Femeie din București, tâlhărită în propria casă de un necunoscut

O femeie din București a fost tâlhărită în propria locuință de un bărbat necunoscut. Incidentul a avut loc, marți seară, jurul orei 21:00.

Un bărbat necunoscut a intrat în casa unei femei din București, a amenințat-o cu un obiect ascuțit, i-a luat telefonul mobil și apoi a fugit.

În aceeași seară, la scurt timp, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins, în proximitatea zonei, un bărbat cunoscut cu preocupări de natură infracțională, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, va fi prezentat magistraților cu propunere legală.

În urma controlului corporal efectuat, asupra bărbatului a fost găsit telefonul sustras, acesta fiind ridicat de către poliţişti şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Mai multe articole despre:
bucuresti politie ancheta talharie