MENIU

Femeie de 69 de ani, snopită în bătaie de două vecine. Motivul, halucinant!

<p>Au descoperit elixirul tinereţii. Iată ce declanşează procesul de &icirc;mbătr&acirc;inire</p>

O femeie din Dej, in varsta de 69 de ani, a fost batuta de doua vecine invidioase. Trecuta de a doua tinerete, vaduva din Dej si-a gasit un iubit cu care sa isi petreaca timpul. Din cauza amorezului, insa, doua vecine geloase nu au mai rezistat si au batut-o pana ce femeia a ajuns in spital. Totul s-a intamplat sambata, pe strada Merilor, din Dej.

„După 7 ani de văduvie, mi-am găsit şi eu un prieten, pe Nelu, tot de vârsta mea, un om care e de loc de lângă Turda. S-a mutat, cum e şi firesc, la mine acasă - eu neavând nici copii şi nicio altă obligaţie faţă de cineva. Dar baiul vine de la nişte vecine de-ale mele, care vor să-mi facă ordine în viaţa personală şi ne interzic să trăim împreună. La început i-au zis lui Nelu că îs o femeie rea şi 'prăpădită' şi acum, sâmbătă, au trecut deja la acţiune", începe, printre sughiţuri de plâns, femeia.

Arată, mai departe, că incidentul violent a avut loc la o nepoată de-a fostului său bărbat, vecină cu toate „părţile" împlicate în conflict, locul unde le-a întâlnit pe cele două femei. A făcut o „gafă" de proporţii: le-a cerut acestora să-i înapoieze un bătător de covoare care rămăsese la ele de ceva vreme. Apoi şi-a „pecetluit" soarta: fiindcă pe Nelu îl durea urechea din pricina curentului, le-a cerut acestora niţică vată.

Această ultimă doleanţă a femeii le-a înfuriat la culme pe vecinele sale, determinând-o pe una dintre femei să-şi cheme şi soţul, ca să aplice mai cu spor „corecţia" ce, se pare, hotărâseră să i-o aplice Leontinei, scrie ziuadecj.realitatea.net.

„Şi m-au luat şi m-au bătut, şi iar m-au luat şi m-au bătut - până am reuşit, cu mare greutate, să scap din mâinile lor. Apoi mi-am pierdut cunoştinţa. Când mi-am revenit puţin, am chemat Poliţia. Poliţiştilor li s-a făcut milă de halul în care eram şi m-au transportat la Spitalul Municipal, unde medicii mi-au făcut nişte injecţii şi mi-au acordat primul ajutor. Iar astăzi mi-au transmis că va trebui să fac şi o injecţie anti-tetanus, fiindcă nu sunt siguri că femeile m-au zgâriat şi lovit doar cu unghiile", mai spune Leontina.