MENIU

Femeie de 65 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de un angajat al poliției (VIDEO)

Imagini șocante vin din Baia Mare. O femeie de 80 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer grăbit. Bărbatul de la volan este un angajat al Inspectoratului de Poliție Maramureș. Norocul femeii este că o ambulanță se afla pe stradă și a primit ajutor în mai puțin de 10 secunde. 

Accident în această dimineaţă în Baia Mare, în Centrul Vechi din Baia Mare. O femeie a fost lovită de o maşină pe trecerea pentru pietoni din zona DIICOT Maramureş.

O ambulanţă care se afla în zonă a ajuns la faţa locului în 10 de secunde şi a preluat victima.

La volanul autoturismului Dacia Duster era un angajat al Poliției din Maramureș. Acesta a rămas fără permis de conducere după ce i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Femeia, o bătrână în vârstă de 65 de ani, se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni semna lizată și marcată corespunzător.

Polițistul a fost testat, rezultatul etilotestul a fost negativ.

După cum se vede în imagini, victima traversase regulamentar. Șoferul se dă jos panicat și încearcă să o ajute. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Baia Mare unde a rămas sub supraveghere medicală.

Polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă pentru accidentul produs de colegul lor. Șoferul nu consumase băuturi alcoolice. 

Mai multe articole despre: