MENIU

Femeie căzută în Dâmbovița, salvată în ultimul moment de polițiști. Orice mică întărziere îi putea fi fatală

Femeie căzută în Dâmbovița, salvată în ultimul moment de polițiști. Foto: Profimedia

O tragedie a fost evitată pe muchie de cuțit în seara zilei de 25 ianuarie 2024, când o femeie în vârstă de 66 de ani a fost salvată din apele reci ale râului Dâmbovița de către polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Un potențial incident tragic a fost prevenit cu succes în centrul Bucureștiului. Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi, au fost alertați prin intermediul sistemului de urgență 112 că o persoană ar fi căzut în râul Dâmbovița.

Răspunzând prompt la apelul de urgență, polițiștii s-au deplasat imediat la locul indicat și au intervenit rapid pentru a salva persoana aflată în pericol, informează Poliția Română.

Pastorul care și-a violat cele 3 fiice ani la rând se dădea exemplu de FAMILIST pe rețelele de socializare - VIDEO

Aceștia au reușit să extragă din apele reci ale râului o femeie în vârstă de 66 de ani. În sprijinul operațiunii de salvare a venit și un echipaj al ambulanței, care i-a acordat femeii primul ajutor necesar pe malul râului, ulterior fiind transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele investigații, s-a constatat că femeii i s-a făcut rău în timp ce trecea prin zona respectivă, moment în care a alunecat în râu. Norocul a fost de partea ei în acea seară, iar datorită profesionalismului echipajelor de intervenție o tragedie a fost evitată. 

Noi informații în cazul femeii batute în Centrul Vechi: Agresorul este cetățean moldovean. Date noi despre victimă

Mai multe articole despre:
politisti politie ambulanta dambovita