MENIU

Femeie, amenințată cu moartea de fostul soț. Ce au descoperit polițiștii

Femeie, amenințată de fostul soț

Un tulcean s-a ales cu dosar penal și ordin de restricție provizoriu pentru amenințarea fostei soții cu acte de violență, relatează realitateadetulcea.net.

Incidentul s-a petrecut în data de 20 martie, în jurul orei 22:40, intervenția unui echipaj de jandarmerie fiind solicitată de o femeie care a reclamat la 112 că a fost amenințată cu acte de violență de către fostul soț.

Ajunși la fața locului, jandarmii au fost întâmpinați chiar de bărbatul care mirosea a alocool, s-a manifestat agresiv verbal și a încercat chiar să îi interzică fostei soții să relateze cele întâmplate.

Femeia în vârstă de 49 de ani susține că atunci când a ajuns acasă de la serviciu a fost întâmpinată de fostul soț, cu care locuiește, în ciuda faptului că sunt divorțați, iar acesta a devenit agresiv, atât verbal, cât și fizic, spărgând un geam de la ușa dormitorului, adresându-i jigniri și amenințând-o. Bărbatul i-ar fi spus femeii că el este "șeful în casă" și a amenințat-o că va face "crimă", doar să scape de ea, căci ar fi mai bine decât să trăiască lângă ea.

De teamă, femeia s-a refugiat în dormitor, însă bărbatul a revenit cu amenințări și jigniri, astfel că aceasta a fost nevoită să apeleze la sprijinul forțelor de ordine.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de amenințare și, de asemenea, a fost emis şi un ordin de protecţie provizoriu.