MENIU

Femeia din zodiac care refuză 100% aventurile erotice

Femeile Rac și Taur nu acceptă propunerile indecente

Fiecare semn zodiacal dezvăluie înclinațiile secrete pe care femeile și bărbații le au în domeniul amoros. În timp ce unii sunt inflexibili și principali, alte zodii predispun la ușurătate și flirt cu persoanele pe care nu le cunosc prea bine.

Femeia Berbec este dominată de pasiune și impulsivitate, așa că nu va rămâne toată viață alături de un singur bărbat, mai ales dacă el nu este sufletul ei pereche. Ei îi place să flirteze, însă nu se lasă ușor cucerită. Se implică în relații sexuale doar atunci când vrea și numai cu bărbați de care se simte cu adevărat atrasă.

Nativa zodiei Taur, însă, este o femeie de casă, așa că nu va ceda niciodată în fața avansurilor unui bărbat. Ea caută relații serioase și speră să își găsească sufletul pereche, având în vedere că se numără printre zodiile romantice ale horoscopului.

Femeia Taur nu este interesată de aventuri nici măcar în perioadele în care este de prea mult timp singură, așa că nu poate fi considerată o femeie cu moravuri ușoare

O altă zodie care nu cedează în fața avansurilor sexuale este femeia Rac. Romantica zodiacului nu va spune „Da!" niciodata unei aventuri, potrivit Diva Hair.

Nativa din Rac viseaza să întâlnească un barbat special cu care sa poata avea o relatie serioasa. Îi place să primească complimente, însă urăște apropourile deocheate, asa ca ocoleste acest gen de barbati fara sa stea pe ganduri.

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac