MENIU

Femeia care suferea de OBEZITATE și a fost REFUZATĂ de 3 spitale a MURIT! Familia pacientei este REVOLTATĂ - detalii cutremurătoare

Pacient spital - imagine cu notă sugestivă

Femeia din Botoșani cu probleme severe de obezitate și refuzată de trei spitale a murit. Potrivit medicilor, la baza decesului a stat și modul în care a fost transportată. Femeia în vârstă de 59 de ani, a fost ținută pe jos, într-o autospecială de pompieri mai bine de patru ore și internată abia după 12 ore, la intervenția managerului. A stat apoi aproape o săptămână internată la reanimare, intubată și ventilată mecanic. Cazul a ajuns inclusiv în atenția Ministrului Sănătății. Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! 

Drama femeii a început după ce a căzut pe gresie și s-a lovit grav la genunchi. Aceasta suferea de obezitate, având 240 de kilograme și era la pat de două luni.

Femeia de 59 de ani a fost dusă la spitalul din Dorohoi dar a fost refuzată de medici pe motiv că nu au aparatura necesară pentru a o trata. De acolo, medicii au încercat să o trimită pe femeie spre spitale mai mari, însă s-a lovit de refuzuri pe bandă rulantă.

În tot acest timp femeia a zăcut pe podeaua din autospeciala de pompieri, apoi a fost mutată pe două saltele de la Urgențe.

Într-un final, pacienta a fost internată la Spitalul Judeţean Botoșani, la Terapie Intensivă, unde a murit după aproape o săptămână. Potrivit medicilor, starea ei s-a degradat din cauza transportului şi a afectării organelor din cauza stratului de grăsime în timp.

Cazul a ajuns inclusiv în atenţia Ministrului Sănătăţii. Acesta a recunoscut că astfel de pacienţi au fost mai degrabă ignoraţi până acum. 

Mai multe articole despre:
deces deces femeie obezitate spitale