MENIU

Femeia atacată de câini, în plină stradă. La un pas de o nouă tragedie, la Suceava

Câine rău

O femeie a trecut prin clipe de coșmar la Suceava. Doi câini foarte periculoși au sărit pe ea și au mușcat-o de mai multe ori. Femeia în vârstă de 56 de ani a ajuns la urgențe, unde și acolo a așteptat ore bune să fie preluată. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.

Spre ghinionul femeii de 56 de ani, incidentul grav s-a produs înainte de ora 6 dimineață, oră la care nu erau trecători pe stradă, să-i sară în ajutpr imediat. Cei doi câini care au atacat-o au ieșit de sub mașinile parcate.

 

Foto: Monitorul de Suceava

Femeia s-a apărat cât a putut, cu plasa pe care o avea în mână, însă a fost mușcată de brațe, de burtă și de picioare, potrivit Monitorul de Suceava.

Grav este că cei doi câini nu erau însoțiți de nimeni. Probabil au fost scăpați de stăpân ori, poate, lăsați să iasă singuri la plimbarea de dimineață. Oricum ar fi, ce s-a întâmplat este extrem de grav și de periculos. Asta mai ales că nu se știe la această oră ai cui sunt cei doi câini.

Publicația citată susține că, deși femeia a stat în jur de 3 ore la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, Poliția nu ar fi fost informată de caz.

 

Mai multe articole despre:
femeie atacata de caini suceava