MENIU

Femeia aceasta nu a mai folosit deodorant timp de un an. Uite ce s-a întâmplat în corpul ei!

Femeia aceasta nu a mai folosit deodorant timp de un an. Uite ce s-a întâmplat în corpul ei!

Cele mai multe femei sunt şocate de ideea de a trăi zilnic fără a folosi deodorant. Este un lucru pe care societatea noastră l-a impus ca fiind normal.

Alyse Brautigam este o tânăra de 22 de ani din Hawaii care insistă că miroase bine, chiar dacă nu se epilează la axilă şi nu foloseşte aproape niciodat[ deodorant.

Alyse susţine că lipsa mirosului s[u corporal se datorează stilului de viaţă sănătos şi dietei raw-vegane. În plus, nu foloseşte deodorant pentru că vrea să evite riscul de a face cancer la sn. Iată ce spune.

"Haideţi, chiar credeaţi că nu mă concentrez pe igienă? Nu fiţi prostuţi! Apreciez toate dimensiunile sănătăţii. Până la urmă, acest canal este numit "Raw Alignment"...alinierea minţii, trupului şi sufletului. Toate merg împreună. Ca piesele unui puzzle. Ideea acestui canal de YouTube este de a atrage atenţia asupra metodelor naturale de vindecare şi cum să echilibrăm toate aspectele vieţii noastre, permiţându-ne să atingem un nivel optim de vitalitate", spune femeia, conform girly.ro.

Mai multe articole despre:
femeie miros deodorant