MENIU

FCSB s-a impus la Craiova, cu Universitatea, scor 2-1, în etapa a şasea din play-off

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. 

Gazdele au controlat prima repriză, în care bucureştenii nu au avut şanse clare de gol. În minutul 14 Markovic a reluat balonul din plonjon, cu o lovitura de cap, iar Târnovanu a respins în bara transversală.

Cei care au deschis scorul au fost însă bucureştenii, în minutul 44, când Florinel Coman a executat un corner, Compagno s-a desprins de Raul Silva şi a înscris cu capul, la colţul scurt.

Repriza secundă s-a jucat la un alt nivel, cu un consum de energie mult mai mare. În minutul 80 Iulian Cristea a respins cu mâna din propriul careu, iar arbitrul Istvan Kovacs a consultat sistemul VAR şi a acordat penalti. A executat foarte slab Andrei Ivan, care a trimis pe lângă poartă în minutul 83. La faza următoare, Sorescu a majorat sccrul la 2-0 din pasa lui Pantea şi a făcut 2-0 în minutul 84. Craiova a mai primit un penalti pentru un fault al lui Dawa la Raul Silva şi Elvir Koljic a transformat, reducând din diferenţă.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 40 de puncte, la trei puncte de liderul Farul. Universitatea Craiova ocupă poziţia a patra, cu 35 de puncte.

 

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Căpăţână 46), Zajkov, Raul Silva, Ndong – Screciu, Mateiu (Rivaldinho 84) – Cîmpanu (Işfan 63), Baiaram (Koljic 46), A. Ivan – J. Markovic (Roguljic 63). ANTRENOR: Eugen Neagoe

FCSB: Târnovanu – Ovidiu Popescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Olaru (B. Nikolov 87), Şut, Octavian Popescu (Cordea 46) – D. Miculescu (Sorescu 46), Compagno (Omrani 86), Fl. Coman (Pantea 73). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: R. ilva 56, Zajkov 74, Eugen Neagoe 78, Koljic 80 / Compagno 25, D. Miculescu 44, Sorescu 72, Pantea 78, I. Cristea 80, Dawa 90+4

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu; Ovidiu Artene - Marian Barbu

Arbitri VAR: Horia Mladinovici - Marius Marchidanu

Observator: Irina Mîrţ

Mai multe articole despre:
universitatea craiova fcsb superliga