MENIU

FBI redeschide investigația în cazul mailurilor lui Hillary Clinton. Reacția lui Trump.

<p>Hillary Clinton </p>

Șeful FBI a anunțat vineri că serviciul pe care îl conduce redeschide cazul e-mailurilor lui Hillary Clinton.

Șeful FBI, James Comey, a anunțat vineri că serviciul pe care îl conduce redeschide cazul e-mailurilor lui Hillary Clinton.

Investigatorii au descoperit noi mailuri "în conexiune cu un caz necunoscut până acum... care pare să fie demn de investigat", a precizat șeful FBI, potrivit BBC News.

James Comey a mai precizat că se vor face cercetări amănunțite pentru a determina dacă aceste e-mailuri conțin informații clasificate.

Contracandidatul republican la Casa Albă a speculat imediat momentul dificil pentru Hillary Clinton: "Scandalul de acum este un mai mare decât scandalul Watergate",  spus Trump.

În luna iulie, FBI a anunţat că nu va recomanda punerea sub acuzare a lui Hillary Clinton, candidata democraţilor la preşedinţia SUA, în cazul utilizării emailului său de serviciu de pe vremea când era secretar de stat. Totuşi, şeful FBI a declarat că Hillary Clinton a fost „extrem de neglijentă" cu informaţiile clasificate.

FBI nu a recomandat la acel moment punerea sub acuzare a lui Hillary Clinton, iar directorul FBI, James Comey, a declarat că „niciun procuror rezonabil" nu va deschide un dosar penal în acest caz privind folosirea neglijentă a emailului de serviciu al acesteia, de pe vremea când era secretar de stat în administraţia Obama, conform BBC.

Mai multe articole despre:
FBI Hillary Clinton