MENIU

Fata ucisă la Caracal, nepoata lui Cumpănașu: ”Dacă asta se întâmpla oriunde în lume, plecau toți”

<p>Alexandru Cumpănașu</p>

Alexandru Cumpănaşu a spus, în direct la România TV, că una dintre fetele dispărute despre care se presupune că au fost ucise la Caracal, Alexandra, este nepoata sa.  

Alexandru Cumpănașu este siderat de modul în care au acționat autoritățile în cazul fetei omorâte la Caracal, Alexandra, care este nepoata sa. El a declarat, la România TV, că așteaptă demisia șefului STS, care va avea oricum plângere penală.

”Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Şi o să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi.

Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc.

Poliția Română, îl întreb pe șeful poliției, are vreo răspundere? Când știi că ai constituția de partea ta, când știi că e vorba de o astfel de crimă, mă rog la Dumnezeu să nu fi murit, tu, polițist, tu om, mai ții cont de lege?

Nu era un caz de trafic de persoane, știau că e o răpire, tu aștepți să se facă ora 6, nu e o durere, e o revoltă.

Nu se poate așa ceva! Îi cer procurorului general ca acești oameni să fie cercetați până în pânzele albe.

Dacă oamenii ăia nu interveneau de la 12, nu îl ptrindeau nici acum, dar Buda doarme liniștit? Că idioții au stat să se facă 6 dimineața? Stă cineva liniștit că un copil a murit ei stând la poartă?

A vorbit 20 de minute la 112, dacă asta se întâmpla oriunde în lume, plecau toți.

Băieții ăștia vor avea o viață foarte grea cu mine.

Știind că poliția română cu parchetul au stat la poartă, știind că în casă e un criminal, dar ce au făcut o zi jumate? Alexandra dispăruse de 2 zile.

Acest monstru, pentru binele lui, cred că îl vor ține mult în pușcărie, el continuă să facă multe alte crime. Vă spun eu ca sunt mai multe. atunci, unde a fost poliția? Unde e Buda?

Ori pleacă acești nemernici din fruntea unui sistem corupt, ori ne apărăm singuri, îmi cumpăr un pistol și mă apăr singur.

07:51 indiferent ce calitate am, nu au procedat legal corect. In acest mom, seful politiei impreuna cu s3eful pol judetene sa si dea demisia, procurorul si seful de acolo sa si dea demisia. Inspectia juduiciara si parchetul sa inceapa dosar penal fata de judecator.

Acestă fetiță a avut curajul să sune la 112, a sunat de 3 ori, le-a spus că a fost bătută, violată, legată ... cazuri de o gravitate extremă și nimeni în 19 ore nu a fost capabil să salveze suflet nevinovat care se zbatea pentru viața ei.

Avem bani de la buget pentru mijloacele astea. Domnule, după 3 apeluri nu ești capabil? Nimeni nu a reușit, și statul român e părtaș la moartea acestei fetițe nevinovate din cauza unui dement care nu a comis o singură crimă pentru că acolo e un loc al ororilor”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Mai multe articole despre:
null