MENIU

Fashion Days – Trebuie sa vezi modelele astea de sandale – Reducerile sunt foarte mari

Fashion Days are reduceri importante pentru mai multe modele de sandale. Preturile sunt mai avantajoase ca niciodata si modelele sunt superbe.

Fashion Days – Toate modelele de sandale aflate la promotie pot fi gasite AICI.

Fashion Days are promotie pentru foarte multe sandale superbe. Noi am ales doar 5 perechi superbe pe care orice doamna sau domnisoara le-ar vrea in garderoba sa in aceasta vara.

Fashion Days – Zee Lane

Prima pereche de sandale pe care v-o prezentam de la Fashion Days are o reducere de peste 50%, este un model Zee Lane, sandale stiletto rosu granat din piele intoarsa. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Fashion Days – Sandale negre

Potrivite pentru o rochie vaporoasa sau o tinuta de seara, sandalele negre cu strasuri si fermoar pe partea din spate de la Zee Lane au o reducere de pret de aproape 70%. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – John Galliano

Daca vreti cu adevarat o pereche de sandale de clasa, produse sub celebru brand John Galliano, modelul din imagine este alegerea cea mai buna. Sandalele negru cu alb sunt lacuite si au toc stiletto. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – John Galliano

Tot de la John Galliano va prezentam o pereche de sandale negre din piele lacuita si care au un logo auriu. Sandalele au reducere de peste 50%. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Versace

Ultima pereche de sandale pe care v-o prezentam este de culoare roz deschis. Sandalele sunt fabricate din piele si au toc gros Clothilde. Pretul are reducere de peste 50% si poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days