MENIU

Fashion Days Summer Sale – 60% reducere timp de 5 zile. Care sunt cele mai sexy rochite

Fashion Days a dat startul unei promotii uriase de reduceri pentru aceasta vara. Promotia Summer Sale vine cu discounturi chiar si de 60%.

Fashion Days – Toate rochitele aflate la reducere pot fi vazute AICI.

Fashion Days are o promotie importanta pentru mai multe articole de imbracaminte. Summer Sale vine la Fashion Days cu reduceri chiar si de 60%. Noi am selectat mai jos 5 modele de rochite foarte interesante si care au preturi excelente.

Fashion Days – EDC by Esprit

Aceasta rochie este scurta, neagra si fara maneci, decolteul este rotund si inalt. Rochita este fabricata din piele intoarsa sintetica in parte superioara si are buzunare in cusaturile laterale. Oferta cu reducere de la Fashion Days poate fi consultata AICI.

Fashion Days – Rochie skater

Rochia skater de la eSPRIT are culoarea alb cu albastru, cu imprimeu paisley   , decolteu in forma de V, nu foarte adanc. Rochia este fara maneci si are decupaj cu nasturi pe partea din spate. Oferta poate fi gasita AICI. 

Fashion Days – Rochie neagra

O alta rochie neagra irezistibila care e la reducere la Fashion Days in cadrul promotiei Summer Sale este modelul din imagine. ROchia are maneci scurte, decupaje pe umeri si decolteu rotund. Talia este elastic iar inchiderea cu bucla si nasture este plasata pe partea din spate. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie cu imprimeu

Rochia de tip skater bluemarin are imprimeu multicolour. Rochia are decupaj cu  nasturi, pe partea din spate. Oferta de la Fashion Days poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Esprit

Ultima rochie pe care v-o recomandam de la Fashion Days in cadrul acestui articol este acest model bleumarin cu model gingham. Rochia are decolteu cache Coeur, fara maneci si cu un cordon in talie. Rochia e facuta din polyester si pretul ei poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days