MENIU

Fashion Days are reduceri de 70% pentru tenisi! Promotia Spring Sale vine cu oferte uimitoare

Fashion Days are timp de 3 zile o promotie speciala cu reduceri de pana la 70%. Printre articolele vizate se afla si mai multe modele de tenisi.

Fashion Days – Toate modelele de tenisi la reducere pot fi vazute AICI.

Fashion Days are o promotie speciala cu reduceri de 70% pentru mai multe modele de tenisi. Ofertele sunt disponibile in cadrul reducerilor de primavara ale magazinului online de articole de imbracaminte. Am selectat si noi 5 oferte bune de tot de tenisi si vi le prezentam mai jos.

Fashion Days – Reebok

Prima oferta pe care noi v-o recomandam cu multa incredere este pentru acesti tenisi mid-high negri de la Reebok. Garniturile sunt lacuite, au detalii aurii, talpa nu lasa urme, varful este rotunjit, iar inchiderea tenisilor se face cu siret. Acest model este fabricat din piele iar la interior e captusit cu material textil. Oferta o gasiti AICI.

Fashion Days – Onitsuka Tiger

Continuam cu o pereche de pantofi sport de culoare negru cu verde marin Shaw Runner. Pantofii sport sunt unisex, au un stil urban, tehnologia folosita este pentru talpa intermediara usoara Solyte, elastica, rezistenta si amortizeaza socurile. Talpa are material AHAR+ ce asigura amortizare si rezistenta. Mai multe detalii si pretul le gasiti AICI.

Fashion Days – Onitsuka Tiger

O alta pereche de pantofi sport foarte eleganti, cu plasa Sherborne Runner este la mare reducere in cadrul promotiei de primavara de la Fashion Days. Pantofii au culoarea albastru cu gri deschis, tocul este plat si are un calapod mai mic decat cel standard. Toate informatiile le gasiti AICI.

Fashion Days – Le Coq Sportif

Tenisi albi foarte eleganti de la Le Coq Sportif, cu panza Setone de cea mai buna calitate. Tenisii sunt foarte usori dar rezistenti si beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri de pret in cadrul promotiei Spring Sale. Acest model este creat special pentru femei. Oferta o gasiti AICI.

Fashion Days – Onitsuka Tiger

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din promotia speciala de primavara Spring Sale de la Fashion Days este pentru acesti pantofi sport multicolori Shaw Runner. Pantofii sunt unisex, special conceputi pentu sport si sunt dotate cu un sistem special pentru a amortiza socurile, disipand tensiunea impactului vertical si dispersand-o in plan orizontal. Toate detaliile dar si pretul foarte avantajos le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days spring sale