MENIU

Fashion Days – 5 perechi de tenisi de la Converse care sunt la reducere

Fashion Days – reduceri importante pentru tenisii de la Converse. Aruncati o privire peste preturi.

Fashion Days – Toate articolele de imbracaminte si incaltaminte de la Converse pot fi vazute AICI.

Am selectat 5 perechi de tenesi de la Converse ce au reduceri importante la Fashion Days in aceasta perioada. Tenesii va dau un aer tineresc indifferent de varsta si sunt foarte comozi pentru persoanele dornice sa faca multa miscare si sa mearga mult pe jos in vara aceasta.

Fashion Days – mid-top

Tenesii Converse mid-top albastri CHUCK Taylor Dainty fac parte din colectia Converse All Star si sunt fabricate din material textile cu talpa de cauciuc. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Converse balerini

Foarte avantajosi ca pret dar si de foarte mare calitate sunt tenesii de dama de tip balerini de culoare gri, prevazuti cu sifert Cuck Taylor. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Multicolori

Tenesii multicolori de la Fashion Days, produsi de Converse, sunt la mare cautare printre domnisoare, in special de cele foarte tinere sau cu suflet tanara. Tenesii sunt imprimati cu model cu inimioare de toate culorile. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – mid-top coria

O alta pereche de tenesi inalti mid-top coria Chuck Taylor Dainty este la reducere de la Fashion Days. Tenesii fac parte din colectia Converse All Stars. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Imprimeu buze

O alta pereche deosebita de tenesi este cea de culoare alba si cu imprimeu rosu cu buze, foarte haioase si care reflecta personalitate puternica. Pretul avantajos poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
fashion days tenisi tenesi