MENIU

Fashion Days – 30% reducere pentru rochiile sexy de vara. Vezi modelele disponibile

Fashion Days are o reducere de 30% pentru mai multe rochii sexy, ideale pentru vara asta.

Fashion Days – Toate rochiile cu reducere in aceste zile pot fi vazute AICI.

Fashion Days are o promotie speciala in care daca folosesti la achizitionare codul MINUS30FD primesti o reducere de 30% la orice. Am aruncat si noi o privire peste promotiile existente la rochiile de vara si am selectat 5 modele deosebite pe care vi le recomandam si care sunt foarte avantajoase.

Fashion Days – Zee Lane

Prima rochie pe care v-o prezentam este de la Zee Lande, foarte avantajoasa, are un pret putin peste 100 de lei, e foarte sezi, fabricata din poliester, de culoare rosu vermilion, fara maneci si cu decolteu amplu si rotund, rotunjit pe partea din spate, iar talia este joasa. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Coralie

Tot de la Zee Lane va prezentam rochia cu buline de culoare roz deschis Coralie. Aceasta rochie are un discount semnificativ, are decolteu pe umeri, cu volan si maneci scurte. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – M by Maiocci

Redus cu peste 60%, pretul rochiei superbe si foarte elegante M by Maiocci devine mult mai accesibil. Setul e de culoare neagra, texturat, compus din top crop si fusta. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Alcott

O rochie racoroasa, foarte sexy si scurta este acest model de la Alcott, multicolora, fara bretele si cu imprimeu floral. Rochia costa mult sub 100 de lei si are umerii goi. Pretul poate fi gasit AICI. 

Fashion Days – Silvian Heach Denim

Ultima rochie pe care v-o prezentam este Davilide de la Silvian Heach Denim, o rochie multicolora fara manceri, fabricata din bumbac si poliamida. Oferta foarte avantajoasa o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days