MENIU

Fără partener de Valentine's Day? Iată cum te poți distra

Inimioare roz, ciocolată, cuvântul "iubire" înscripționat la tot pasul, într-un singur cuvânt: Valentine’s Day. În fiecare an, ziua de 14 februarie celebrează iubirea în cuplu. Nu toți, însă, au un partenar alături de care să sărbătorească această zi, însă asta nu elimină din opțiunile de distracție și oportunitățile de a petrece timpul cât mai plăcut, informează site-ul Littlethings.com.

Iată cum poți petrece Valentine's Day:  

1. Ignoră rețelele de socializare

În primul rând, evită să accesezi, în această zi, rețele de socializare și reține că aceastea nu reflectă întotdeauna adevărul.

 2. Redefinește semnificația acestei sărbători

Sunt numeroase moduri și ocazii în care îți poți dovedi afecțiunea/iubirea față de cei dragi. Cine a zis că ai nevoie de o zi pe an pentru a-i spune celui/celei de lângă tine că îl/o iubești? Ia legătura cu toți cei dragi ție, în această zi, și transmite-le cât de importanți sunt pentru tine.  

3. Fă rabat de la dietă și acordă-ți un moment de răsfăț

Cu toții știm că Valentine’s Day înseamnă multe dulciuri, prăjituri și ciocolată. Cine a zis că ai nevoie de un partener pentru a te bucura de toate aceste minunății? Intră în prima cofetărie și răsfață-te așa cum meriți. 

4. Distrează-te

Dacă nu ai un partener, asta nu înseamnă că nu poți merge la film, salon, cosmetică sau shopping! Din contră, așa ai mai mult timp pentru tine și reușita unei zile de relaxare este garantată.

5. Ieși cu prietenii

Sună-ți prietenii și planificați o ieșire în oraș. Celebrați această zi în felul vostru!

 

 



Mai multe articole despre:
distracţie Valentine’s Day social media