MENIU

Fapte ABOMINABILE ale unui tată! Și-a violat fiica în mod repetat, iar acum este tras la răspundere

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui bărbat care şi-a violat fiica minoră în mod repetat, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, joi, de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, informează agenția Agerpres.

Potrivit sursei citate, Costică Iurea, aflat în stare de arest preventiv de la sfârşitul lunii iunie 2017, este acuzat de comiterea infracţiunii de viol în formă continuată. 

Procurorii arată că, în perioada 2014 - 16 martie 2017, Costică Iurea a întreţinut, ''în mod repetat şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale'', relaţii sexuale prin constrângere, cu fiica sa minoră. 

''S-a mai reţinut faptul că într-o seară din luna iunie a anului 2015, în jurul orelor 20,00, a lovit-o pe soţia sa cu pumnii şi picioarele peste corp, cauzându-i suferinţe fizice, iar într-o zi din luna martie a anului 2017, a lovit-o pe fiica sa minoră cu o scrumieră în zona piciorului stâng, cauzându-i suferinţe fizice'', se arată în comunicat. 

Având în vedere gravitatea faptei, procurorii au solicitat şi instanţa a admis, la sfârşitul lunii trecute, arestarea preventivă a inculpatului. 

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Suceava.