MENIU

Fane Văncică rămâne în arest după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita însărcinată - Interlopul se plânge că nu are net

Fane Văncică rămâne în arest după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita însărcinată

Interlopul Fane Văncică rămâne în arest după ce magistrații au respins cererea sa de eliberare. În ultima perioadă, bărbatul susținea, prin apropiații săi, că și-a făcut aranjamentele și urmează să se întoarcă în libertate. Interlopul este foarte nemulțumit că în spatele gratiilor nu poate posta pe platformele de socializare. 

Potrivit unor surse, Fane Văncică se plânge apropiaților săi că din cauza arestului preventiv pierde sume importante de bani pentru că nu poate fi activ pe rețelele de socializare.

Interlopul rămâne după gratii pentru că și-a lovit cu bestialitate iubita însărcinată. Fane Văncică susține în continuare că toate aceste violențe au făcut parte dintr-un joc sexual. 

Fane Vancică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 27 septembrie 2022, pentru un dosar de răpire. Interlopul este cercetat penal pentru violențele extreme care au devenit virale pe rețelele de socializare. 

Fane Văncică a ajuns cunoscut online după ce a fost filmat în timp ce comite violențe greu de imaginat. Ulterior, și-a cerut scuze, iar victima nu a vrut să depună plângere. Cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu. 

 

Mai multe articole despre:
intelop vancica arest bataie