MENIU

Familie bătută în propria casă de la un apometru - Agresorii băuți au fost ARESTAȚI

Familie bătută în propria casă de la un apometru

O bătaie cumplită în județul Constanța a pornit de la un apometru. Din cauza facturilor prea mari, un bărbat și fiul său au intrat în casa vecinilor cu care împărțeau apometrul și i-au bătut, după care le-au dat foc la mașină. Victimele au fugit la alți vecini pentru a cere ajutor, dar agresorii i-au urmărit și acolo, unde i-au lovit din nou. Tatăl și fiul erau în stare de ebrietate și au ajuns la secție, unde s-au ales cu dosar penal. 

Totul a început când cei doi au pătruns în casa vecinilor după ce au consumat prea mult alcool. Cu cealaltă familie împărțeau toți un apometru, iar acesta ar fi fost motivul de la care ar fi pornit cearta: facturile erau prea mari. Concluzia agresorilor a fost că o familie ar fi consumat mai mult decât cealaltă. 

Tatăl și fiul și-au bătut vecinii, iar victimele au fugit pentru ajutor la alte apartamente. În tot acest timp, cei doi agresori le-au incendiat mașina.

Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările. Aresorii au devenit agresivi și cu salvatorii. 

Tatăl și fiul au fost duși la audieri, iar acum au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lor. Aceștia sunt cercetați pentru mai multe fapte, precum loviri și alte violențe, furt calificat, distrugere prin incendiere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Mai multe articole despre:
bataie apometre