MENIU

Facebook face o schimbare la nivel de layout

Facebook s-a jucat cu layout-ul său din nou, în ultima vreme, și se pare că acum schimbările de interfață se realizează și la nivelul paginilor nu numai a profilelor de utilizator.

Timeline-ul paginilor de Facebook a primit de asemenea un nou layout, sub forma unei singure coloane, find acum mai apropiate ca design de paginile de utilizator, și implicit mai familiare după cum spune Facebook. Chiar dacă pare ca o simplă modificare de layout, compania tinde spre un design mai mainstream, renunțând la variațiile de design, și concentrându-se mai mult pe o imagine mai generală a site-ului de social media. Această mișcare poate părea puțin derutantă pentru utilizatori, mai ales din cauza acestei asemănări a paginilor cu profilul de utilizator, însă în final, Facebook merge pe ideea ca ambele să fie tratate la fel, iar cei care folosesc pagini să posteze la fel cum o fac și pe contul lor personal.

Adițional modificărilor estetice ale paginilor, Facebook oferă administratorilor acestora, puțin mai mult control. Aceștia pot muta secțiuni ale paginii pentru a o personaliza și mai mult. Această funcție vine totuși tot cu o doză de confuzie, în special pentru faptul că Facebook a precizat mai demult că nu va oferi utilizatorilor control asupra modului cum este așezată interfața de utilizator, pentru a evita prezența unor scheme de culoare sau a unui layout prea aglomerat al profilelor și paginilor. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
nivel Facebook schimbare majora layout