MENIU

Facebook anunţă un nou experiment: Utilizatorii Messenger din aceste două ţări vor primi...

„În această săptămână lansăm un mic test în Australia și Thailanda, care oferă companiilor posibilitatea de a plasa anunțuri în aplicația Messenger”, a anunțat Facebook, pe blogul oficial al reţelei de socializare.

Companiile vor putea plasa reclame sub conversaţiile recente din cadrul aplicaţiei Messenger, similar cu modul în care sunt plasate notificări despre zile de naștere.

"Nimeni nu va vedea un anunț într-o conversație fără să facă click pe o reclamă sau fără a începe o conversație cu un brand”, a mai anunţat Facebook.

Prin urmare, brandurile nu vor putea contacta utilizatori în Messenger.

Utilizatorii Messenger vor avea şi opțiunea de a scăpa de reclame. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la meniul drop-down și să alegeți ascunderea sau raportarea anunțului respectiv. Raportarea sau ascunderea un anunț funcționează la fel ca pe platforma Facebook: aceasta va face ca anunțul să dispară pentru totdeauna, dar acesta va fi înlocuit de un altul.

Facebook a mai anunţat că va analiza datele care rezultă din acest test înainte de a decide dacă să extindă anunțurile către restul lumii, precizează reţeaua de socializare pe blogul său.

Mai multe articole despre:
reclame messenger Facebook