MENIU

Face furori: cum arată măturătoarea de pe stradă care a devenit vedetă peste noapte în Brazilia

O tânără angajată la serviciul de salubritate din Rio de Janeiro a devenit faimoasă peste noapte după ce pe WhatsApp au început să circule fotografii cu ea îmbrăcată în uniforma de muncă.

Rita Mattos are 23 de ani şi a devenit celebră peste noapte, iniţial pentru fotografiile în care apărea îmbrăcată în uniforma de salubritate, iar apoi pentru imaginile sexy de pe pagina sa de Facebook.

Iniţial supărată pentru reacţia celor care i-au văzut fotografiile, acum tânăra vrea să profite de pe urma celebrităţii sale neaşteptate.

"Oamenii sunt surprinşi să vadă o fată drăguţă lucrând ca măturătoare. Spun că aş putea găsi o slujbă mai bună. Dar de ce ar trebui ca măturătoarele să fie urâte? Sunt mândră de ce fac şi, pe lângă muncă, mă distrez foarte bine".

Fata se trezeşte la 4.20 în fiecare dimineaţă şi munceşte în ture de până la 12 ore măturând străzile şi deblocând canalele înfundate dintr-un cartier al Rio de Janeiro.

Rita Mattos are o relaţie de şapte ani cu un alt tânăr măturător şi şi-a angajat un agent, mărturisind că îşi doreşte să fie model, chiar dacă nu va renunţa la slujba de măturătoare, scrie Express.co.uk.