MENIU

Explozie, urmată de incendiu, în Năvodari. Pompierii intervin cu 2 autospeciale în lupta cu flăcările

Explozie, urmată de incendiu, în Năvodari

O explozie puternică a zguduit liniștea turiștilor aflați în Năvodari. Explozia s-a manifestat la un transformator electric, în Navodari, lângă bazinul olimpic și a fost urmată de un incendiu violent. Pompierii s-au mobilizat prompt pentru a potoli furia flăcărilor.

Miercuri, 26 ianuarie, în zona Complexului Turistic de la Navodari a avut loc o explozie urmată de un incendiu la un transformator electric, lângă bazinul olimpic. În doar câteva minute, flăcările s-au extins și au mistuit o parte a stației de transformare.

Incidentul a fost raportat în jurul după-amiezei, când mai mulți trecători și locuitori surprinși de explozia pueternică și au fost observat flăcările care ieșeau din transformatorul electric aflat la marginea bazinului olimpic. Ca urmare a apelului la numărul unic de urgență 112, au fost trimise de urgență două mașini de stingere ale Stației Midia și un echipaj SMURD.

Aceștia s-au deplasat rapid la locul incidentului și intervin  prompt pentru a stinge flăcările și a preveni extinderea incendiului.

Explozia de la Crevedia, surprinsă de o cameră de supraveghere aflată la 6 km distanță

Mai multe articole despre:
explozie incendiu pompieri smurd