MENIU

Explicaţiile sfidătoare date de Mihai Gâdea după scandalul cu Julio Iglesias Jr.

După ce şi-a bătut joc de Julio Iglesias Junior şi l-a pus să repete după el ,,Jos Băsescu", Mihai Gâdea a venit cu explicaţii la fel de sfidătoare. Formula respectivă reprezintă o strigătură din folclorul urban, a explicat directorul postului Antena 3 gestul incalificabil.

"Te pot învăţa ceva în limba română? "Jos Băsescu, Jos Băsescu!".", a spus Gâdea.

Acesta este gestul care stârnit reacţii dure atât din partea opiniei publice, cât şi a lui Iglesias Senior. Iar încercarea lui Mihai Gâdea de a găsi o explicaţie este la fel de sfidătoare ca momentul incriminat de opinia publică.

Directorul Antena 3 a scris pe o reţea de socializare că ceea ce l-a îndemnat pe Julio Iglesias Junior să spună reprezintă "strigături din folclorul urban".

,,Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!", a mai scris Mihai Gâdea, pe Facebook.


Tot pe facebook, a reacţionat şi Iglesias Senior, la scurt timp după emisiune. Potrivit acestuia, fiul său nu cunoaşte limba română şi nu este familiarizat cu numele româneşti. ,,Atunci când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credinţă, ,,Jos Băsescu!", nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. A crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori.", se mai arată în comunicat.

Numai că replica a fost ulterior ştearsă de pe pagina lui Iglesias. Acelaşi lucru a încercat, în zadar, să facă şi postul de televiziune cu înregistrarea momentului ruşinos, care a devenit viral pe internet.

Spre exemplu, portalul ReporterVirtual.ro a fost reclamat la Youtube pentru că a postat filmul din emisiunea de la Antena 3, în care directorul postului l-a îndemnat pe artistul Julio Iglesias junior să spună ,,Jos Băsescu!".