MENIU

EXPLICAŢIILE HALUCINANTE ale dentistului care a îndemnat o mamă să-și pălmuiască copilul

Dentistul spune că a spus în glumă

Dentistul Silviu Nicolae, cel care și-a filmat un pacient de șapte ani în timp ce era pălmuit pe scaunul din cabinet de mama sa, susține că l-a tratat pe copil la insistențele părintelui.

Alte metode de a-l liniști pe copilul isteric erau prea scumpe pentru părinții băiatului, astfel că acesta a fost imobilizat pentru că "așa se practică și în alte clinici", scrie turnulsfatului.ro.

Silviu Nicolae l-a filmat pe băiat în cabinetul său stomatologic, înaintea unei intervenții care necesita anestezie. Cum băiețelul nu voia să fie injectat a început să plângă, mama acestuia devenind tot mai nervoasă. În cele din urmă, aceasta l-a pălmuit – după îndemnul medicului – și mai apoi l-a imobilizat pentru a-i fi administrată injecția.

"Evident, am zis-o în glumă, n-am crezut că se poate întâmpla așa ceva. Acum, educația îi este dată de către părinți, eu mi-am făcut actul (medical – n.r.) până la capăt și, ca urmare, copilul nu are probleme. La insistențele mamei eu mi-am dus actul terapeutic la sfârșit. Copilul era isteric, se poate interveni în aceste cazuri și cu inhalo-sedare, dar aceasta costă în jur de 1.000 de lei, cu anestezist. Bani pe care acea femeie nu i-a avut", a declarat dentistul Silviu Nicolae.

COPIL ANESTEZIAT CU PALME la medic: "Ţine gura închisă, Raul! Dă-i una"

Spune că nu a oprit mama în a o lovi pentru că "s-a întâmplat rapid, în fracțiuni de secundă". Silviu Nicolae spune că băiatul i-a mai fost pacient și, în trecut, a aplicat aceeași metodă de a-l liniști, adică "l-a filmat". Pe internet, filmul a ajuns ”din greșeală”, susține dentistul.