MENIU

Explicaţia la care nu te-ai gândit niciodată! Ce înseamnă când visezi că îţi cad dinţii

Visele ne pot arăta ce frustrări şi fobii avem. De asemenea, stresul reprezintă unul dintre factorii determinanţi ai problemelor de sănătate, el influenţând şi ciclul de somn prin apariţia coşmarurilor. Conform simbologiei onirice, însă, unele dintre acestea ascund şi mesaje care aşteaptă să fie descifrate. Probabil că ţi s-a întâmplat şi ţie să visezi că îţi cad dintţii, a doua zi trezindu-te cu un sentiment neplăcut. Vrei să afli ce semnificaţie are acest vis? Noi îţi vom oferi câteva răspunsuri, în cele ce urmează!

În funcţie de perioada prin care treci în prezent, visul în care ţi se arată că îţi cad dinţii poate avea atât interpretări pozitive, cât şi negative. Din categoria celor dintâi, putem aminti dorinţa de a-ţi acorda o mai mare atenţie şi necesitatea de a face o schimbare în viaţa personală sau profesională.

În ceea ce priveşte semnificaţiile negative, este posibil ca atunci când visezi că îţi cad dinţii să treci printr-o perioadă în care te simţi nesigură şi în care se manifestă toate nemulţumirile şi temerile acumulate de-a lungul timpului. De asemenea, este posibil ca temerea privitoare la procesul de îmbătrânire, pe care cu toţii o experimentăm mai devreme sau mai târziu, să pună stăpânire pe subconştientul tău, potrivit divahair.ro.

Mai multe articole despre:
dinţi vis măsea vis cad dinţii