MENIU

Există un plan pentru detronarea lui Putin: E puțin probabil să supraviețuiască războiului - Cine face anunțul

Vladimir Putin

Există planuri pentru a-l detrona pe Vladimir Putin, susține un înalt șef al spionajului din Ucraina. Acesta spune că este „puțin probabil ca liderul de la Kremlin să „supraviețuiască” războiului. 

Oficialul ucrainean a declarat în Rusia au loc discuții cu privire la modul în care președintele rus ar putea fi înlăturat, pe măsură ce situația de pe front devine din ce în ce mai alarmantă. Mai mult decât atât, se vehiculează și un nume al celui care ar putea prelua puterea, dar a refuzat să îl facă public. Comentariile sale vin în contextul în care Kremlinul are probleme în estul Ucrainei. Trupele rusești au fost forțate să plece pe fondul contraofensivei Ucrainei in regiune. 

„Este puțin probabil ca el să supraviețuiască. Iar în prezent, în Rusia au loc discuții active despre cine ar putea să-l înlocuiască”, a spus generalul-maior Budanov.

Acesta a mai declarat că Ucraina vrea să recupereze toate teritoriile invadate de Rusia și să stabilească granițele țării din 1991, când și-a câștigat independența.

„Aceasta ar fi o oportunitate bună de a încheia războiul”, a spus Budanov, precizând că acest lucru s-ar putea întâmpla chiar anul următor.

 

Mai multe articole despre:
vladimir putin rusia razboi in ucraina