MENIU

Exclusiv: Vaccinurile anti-Covid, cumpărate deși NU se cunoștea eficiența lor! Memorandumurile semnate de Cîțu - DOCUMENTE BOMBĂ

Vaccinare antiCovid

Jurnalista Anca Alexandrescu, moderatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS, a prezentat joi seara, în exclusivitate, cele două memorandumuri semnate de Florin Cîtu și de Ioana Mihăilescu și Vlad Voiculescu privind aciziția de vaccinuri anti-Covid din pandemie. Este vorba despre cele două memorandumuri incriminate de DNA, care a cerut ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, acuzaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave pentru achiziţiile de vaccin anti-COVID.

Primul memorandum prezentat de Anca Alexandrescu este din data de 13 mai. Tema este "Incheierea de catre Comisia Europeana a unui NOU contract de acizitie de vaccinuri antiCovid pentru anii 2022-2023 produs de Biontech Pfizer ". Documentul este aprobat de Florin Citu, la vremea respectiva premier al Romaniei.

Traseul documentului: Ministerul Sanatatii - Ioana Mihaila

Document avizat de Dan Barna, in calitatea de atunci de vice prim ministru. 

Pretul 19,5 euro/doza.

 

 

 

"Acest nou contract nu mai era obligatori. Nu se cunoaste eficacitatea impotriva noilor tulpini, deci nu era necesar", a aratat Anca Alexandrescu.


Al doilea memorandum este din data de 18 martie 2021.