MENIU

Interviu EXCLUSIV. Dragnea, despre Ionel Arsene: Putem discuta despre ceva mai interesant?! - VIDEO

EXCLUSIV DRAGNEA despe ARSENE: Putem discuta despre ceva mai interesant?!

Fostul lider PSD Liviu Dragnea este dezamăgit de mulți dintre cei care i-au fost aproape atât timp cât s-a aflat în poziții de conducere. În interviul acordat Ancăi Alexandrescu, în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, fostul lider social-democrat a avut chiar o reacție ironică atunci când a fost întrebat de Ionel Arsene.

Dragnea a comentat într-un ton aparent nepăsător strategia PSD din ultima vreme și, mai ales, perspectiva unei alianțe cu Pro România, partidul lui Victor Ponta.

,,Să facă ce vor, să se alieze, să se dezalieze. Oricum, și dacă se aliază, într-o săptămână se ceartă, e treaba lor," a afirmat Dragnea.

Întrebat, apoi, despre diverse facțiuni din PSD care îl susțin acum pe Eugen Teodorovici, după ce în trecut l-au susținut pe Sorin Grindeanu, fostuil lider PSD s-a dezlănuțuit.

Anca Alexandrescu: Ionel Arsene, prietenul dvs, el și Radu Moldovan de la Bistrița, înțeleg că și Horia Teodorescu de la Tulcea au mers (inițial - N.R.) pe această variantă cu Sorin Grindeanu (la șefia PSD - N.R.) și Vasile Dâncu la Consiliul Național. Acum merg pe această variantă Teodorovici.   

Liviu Dragnea: Nu te aștepta să zic nimic, că nu zic.

A.A.: Dar Ionel Arsene vă era foarte apropiat.

L.D: Da?! Dacă vrei să discutăm pe ceva mai interesant! 

 

Mai multe articole despre:
dragnea ionel arsene psd dancila grindeau teodorovici