MENIU

EXCLUSIV. CULISELE PUTERII | Miron Mitrea a desemnat „repetentul și premiantul săptămânii" - Doi miniștri-cheie nominalizați

Miron Mitrea

Miron Mitrea a acordat, ca în fiecare duminică, premiile „repetentul săptămânii" și „premiantul săptămânii" în cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea PLUS. El a explicat nominalizările făcute în emisiune.

Miron Mitrea a acordat premiul de „premiantul săptămânii” pentru vicepremierul Dan Barna.

„Vreau să-l dau premiantul săptămânii pe Dan Barna pentru această descoperire pe care eu încerc s-o explic politicienilor de mult: Principala corupție dacă vri este incapacitatea voastră de a selecta oamenii corespunzători și profesioniști pe funcții. România pierde zilnic mult mai mult prin incompetență decât prin furt. O vedem și n-o taxăm atât cât ar trebui. Dan Barna e premiantul săptămânii, chiar dacă l-am certat, pentru faptul că a spus asta și mă aștept să ia măsuri, să propună Guvernului o selecție, să facă un plan de cadre, să ia profesioniști”, a spus Miron Mitrea.

Ministrul Fondurilor Europene - Cristian Ghinea... repetent

„Repetentul e Ghinea. Pentru că PNRR nu există. Ar trebui să fie primul. El trebuia să ne spună care sunt domeniile. Eu vreau să știu dacă în aceste 30,7 miliarde interesul meu poate fi găsit. Să vedem dacă sunt proiecte pe care putem să le facem. Eu nu știu care sunt domeniile. În ce direcție vor fi proiectele? Eu nu am de la Guvern niciun fel de direcție. Și ăsta este Ghinea și de-aia îl dau repetent”, a mai spus fostul politician.

Mai multe articole despre:
miron mitrea culisele puterii