MENIU

EvoMAG resigilate – 8 oferte cu reduceri de pana la 70% pentru produse resigilate

EvoMag are oferte excelente, cu reduceri ce ating chiar si pragul de 70%, pentru mai multe produse resigilate.

EvoMAG resigilate – Lista tuturor produselor resigilate poate fi consultata AICI.

EvoMAG resigilate – Unul dintre cele mai mari magazine online vine cu oferte foarte bune pentru mai multe produse resigilate. Ei au o rubrica permanenta, updatata constant cu produse noi dar care au fost desigilate si au ambalajul deteriorat sau prezinta anumite defecte pe care le gasiti descrise explicit in anunt.

Am ales si noi din oferta EvoMAG resigilate 8 produse ce includ reduceri ce ating chiar si pragul impresionant de 70% si vi le prezentam detaliat, mai jos:

EvoMAG resigiate – Telefon mobil Nokia Lumia 800 – reducere 70%

Este probabil cea mai impresionanta reducere pentru un asemenea telefon. Nokia Lumia 800 are un procesor cu frecventa de 1.4 Ghz, foloseste sistemul de operare Window 7.5 care este intuitiv si foarte usor de folosit pentru oricine a utilizat un calculator. Ecranul telefonului este de tip AMOLED capacitive touchscreen cu diagonala de 3.7 inch si e dotat cu o camera foto de 8mp. Memoria telefonului este de 16GB, ambalajul si accesoriile sunt desigilate si pachetul nu contine castile si documentatia. Toate detaliile despre oferta le gasiti AICI.

EvoMAG resigilate – Bratara Sony SmartBand

Ocazie unica de a cumpara cu reducere de 64% o bratara fitness de la Sony, de cea mai buna calitate. Bratara este de tip tracker pentru a va monitoriza activitatea fizica pe parcursul zilei, conectivitatea este prin bluetooth 4.0 pe orice sistem de operare Android 4.4 sau mai nou. Culoarea bratarii este verde si toate detaliile dar si pretul le gasiti AICI.

EvoMAG resigilate – Tableta Asus

60% reducere pentru tableta de la Asus care este un produs resigilat ce face parte dintr-o promotie EvoMAG. Tableta este una foarte puternica ce e dotata cu un procesor de tip Quad Core Tegra 3, sistemul sau de operare fiind Windows RT. Tableta poate fi conectata la internet prin intermediu functie 3G si are un spatiu de stocare foarte generos de 64GB. Alte detalii si pretul tabletei le gasiti AICI.

EvoMAG resigilate – Telefon mobil E-Boda Eruption V200

Telefonul mobil de la E-boda pe care vi-l recomandam beneficiaza intr-un stoc limitat, in acest moment, de o reducere de 58%. Telefonul are functie Dual SIM, adica poate administra doua cartele cu numar, deodata, e dotata cu procesor Quad Core de 1.2Ghz si are ecran de foarte buna calitate, IPS multi touch cu o diagonala de 4.5 inch. Telefonul E-boda Eruption V200 are memorie de 1GB RAM si spatiu de stocare de 4GB Flash si poate fi conectat la internet atat prin WIFI cat si prin functia speciala 3G. Sistemul sau de operare este Android 4.1 Jelly Bean. Pretul la reducere poate fi consultat AICI.

EvoMAG resigilate – Tableta Asus VivoTab Smart

Tableta Asus VivoTab Smart este foarte puternica, are o configuratie excelenta si in mod normal costa mult peste 2.000 de lei, insa acum are o reducere la EvoMAG de 58%. Tableta are procesor Intel Atom Dual Core, foloseste sistemul de operare Windows 8, foarte intuitiv si simplu de folosit pentru oricine a utilizat vreodata un calculator. Ecranul este de tip IPS capacitive touchscreen cu o diagonala de 10.1 inch si spatiul de stocare are 64GB. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

EvoMAG resigilate – Televizor LED Samsung

O adevarata ocazie o reprezinta si aceasta oferte pentru televizorul de la Samsung cu diagonala de 152cm. Samsung este probabil cel mai renumit brand in producerea de electronice, fapt ce va asigura de calitatea produsului, iar modelul acesta de televizor este unul SMART care poate fi conectat la internet prin intermediul WIFI si prezinta si conectivitate Ci+. Rezolutia la care televizorul reda imaginile este Full HD. Pretul televizorului cu reducere de 55% poate fi gasit AICI.

EvoMAG resigilate – Ultrabook Lenovo ThinkPad T440S

Va prezentam si un laptop business cu o configuratie absolut exceptionala: procesor Intel Core i7, up to 3.6Ghz, Haswell, ecran de 14inch cu rezolutie Full HD, 12GB memorie si un spatiu de stocare de 512GB SSD. Laptopul are si o placa video pe masura, Intel HD Graphics 4400, conectivitate USB 3.0, MODUL 4g, FPR si sistem de operare Windows 7 pro. Pretul laptopului beneficiaza de un discount pentru produs resigilat la EvoMAG de 42% si oferta completa poate fi gasita AICI.

EvoMAG – Espressor Philips

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru un espressor de cea mai buna calitate produs de Philips. Espressorul are o putere de 1850W si rezervor de apa de 1.9l, dar si un rezervor special, extern, pentru lapte. Toate detaliile si pretul cu 42% discount le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
evomag resigilate