MENIU

Eveniment special 6 noiembrie 2023: două PLANETE se întâlnesc. TREI ZODII află ce înseamna NOROCUL în dragoste

Eveniment special 6 noiembrie 2023: două PLANETE se întâlnesc. TREI ZODII află ce înseamna NOROCUL în dragoste

Această zi este pentru cuplurile care nu se tem să depună eforturile necesare pentru a face din relația lor un succes. Exista o atitudine relaxată care însoțește această zi, și pentru cele trei semne zodiacale care au cel mai mare noroc în dragoste, vom vedea că pe 6 noiembrie 2023, tranzitul lui Venus în trigon cu Pluto este ceea ce va face din această zi una minunată. Cu toții ne simțim norocoși în dragoste în această zi, însă cele trei sunt favorizate.

Trei semne zodiacale sunt predispuse la energia lui Pluto, iar când această energie se aliniază cu Venus, este o situație de câștig-câștig. Ambele părți dintr-o relație văd ceea ce au ca pe un proiect în desfășurare. Cu toate acestea, aceasta nu este o sursă de teamă. Este ceva la care să te uiți cu nerăbdare în mod constant. Această zi este pentru cuplurile care nu se tem să depună eforturile necesare pentru a face din relația lor un succes.

Iată care sunt cele trei semne zodiacale sunt norocoase în dragoste pe 6 noiembrie 2023, când Venus face trigon cu Pluto.

Gemeni

În timp ce alte cupluri se agită cu privire la lucruri precum planuri, programări sau orice lipsește de spontaneitate, tu și partenerul tău sunteți bucuroși să intrați în detalii. Ești deja oarecum orientat către detalii, așa că abordarea subiectului în detaliu te face fericit și satisface nevoia ta de ordine, chiar dacă ești și destul de haotic uneori. Veți constata că pe 6 noiembrie 2023, în timpul tranzitului lui Venus în trigon cu Pluto, tu și partenerul tău sunteți bine echipați pentru o conversație excelentă și pentru planificarea viitorului.

Tipul de energie pe care o simți cu Venus în trigon cu Pluto în cer este acela care te face să vrei să înțelegi exact ce se întâmplă în relația ta și cum poți să o faci chiar mai bună. Cu toate că nu există plângeri, tu și partenerul tău aveți o viziune orientată spre viitor. Doriți să experimentați viața în cel mai înalt grad, așa că vreți să conturați un plan de lucru pentru a putea merge în viitor în pace și armonie.

Dacă partenerul tău este, întâmplător, și el Gemeni, s-ar putea să descoperiți că veți arunca idei una către alta în timpul tranzitului lui Venus Trine Pluto și că vor exista multe idei noi și interesante de analizat. Indiferent dacă partenerul tău este sau nu Gemeni, astăzi veți aduce o atitudine productivă și plină de dragoste care este orientată spre succes pe termen lung. Pe termen lung este ceea ce contează astăzi.

Citiți continuarea pe sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
eveniment planete zodii noroc dragoste