MENIU

EUROVISION 2014. SURPRIZELE show-ului pregătit de Paula Seling şi Ovi pentru EUROVISION

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi

EUROVISION 2014. Paula Seling și Ovi au declarat sâmbătă, la Copenhaga, că pianul circular pe care îl vor folosi în show-ul lor la EUROVISION 2014, pe 8 mai, simbolizează unitatea, scrie Agerpres.

EUROVISION 2014. Cei doi au avut sâmbătă cea de-a doua repetiție pe scena EUROVISION. Ei concurează joi, în cea de-a doua semifinală, intrând cu numărul 15 în concurs.

Repetiția a doua a dezvăluit, pe lângă pianul circular și holograma ce va fi prezentată în spectacol, și elemente pirotehnice, care sunt, potrivit lui Ovi, o referire la participarea lor la EUROVISION 2010, cu "Playing with Fire" (cu care s-au clasat pe locul al treilea atunci — n.r.). "Am adus o parte din focul din 2010 în 2014", a spus Ovi.

"Încă lucrăm la spectacol, vrem să vă arătăm cel mai bun spectacol, avem surprize pentru voi", a adăugat Paula Seling. Șefa delegației României, Liana Stanciu, a declarat pentru EUROVISION.tv, că la cea de-a doua repetiție s-au făcut câteva modificări față de prima. "Vom avea o coregrafie diferită, de asemenea unghiurile de filmare au fost schimbate. De asemenea, și holograma Paulei a fost modificată", a declarat aceasta.

"Pianul este un element comun în spectacolele noastre — am avut un pian la Oslo (EUROVISION 2010 — n.r.) așa că a trebuit să găsim ceva nou păstrând pianul ca element central. Astfel ne-a venit ideea cercului, care simbolizează unitatea noastră", a adăugat Ovi, referindu-se la ineditul instrument circular din show-ul României.

Duminică seară va avea loc deschiderea oficială EUROVISION 2014, care anul acesta are loc la Copenhaga. Pentru acest show, în care concurează 37 de țări, organizatorii au transformat o insulă abandonată, unde a existat, în trecut, un șantier naval, într-o sală de spectacole impresionantă denumită B&W Hallerne.

Cele două semifinale EUROVISION, de pe 6 și 8 mai, și finala de pe 10 mai vor fi transmise în direct de TVR1, începând cu ora 22,00.