MENIU

Euronews, despre primirea făcută soției lui Klaus Iohannis, la liceul din Sibiu

<p>Euronews, despre primirea făcută soției lui Klaus Iohannis, la liceul din Sibiu </p>

Euronews, una dintre cele mai cunoscute televiziuni din străinătate, a difuzat, luni, un material despre primirea făcută soției lui Klaus Iohannis, de către elevi, la liceul unde predă limba engleză, din Sibiu, informează Ziare.com

"Înapoi la școala pentru Prima Doamna a Romaniei", scrie Euronews, în debutul articolului ce însoțește materialul video cu Carmen Iohannis.

”Nimic iesit din comun pentru noua Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis”, relatează sursa citată, care notează că, în loc să stea sub lumina reflectoarelor după victoria soțului său din Capitală, soția acestuia s-a îndreptat către serviciu, la un liceu din Sibiu, unde predă limba engleză. "Și, deși ea este acum soția celui mai puternic om din țară, speră să-și poată aranja prioritățile, continuă Euronews.

"Încerc să-mi fac treaba cât de bine pot, tot timpul, și sper ca va fi la fel, ca Prima Doamnă", a declarat Carmen Iohannis.

Elevii săi i-au arătat bucuroși aprecierea lor, scriind pe tabla albă, într-o engleză perfectă: "Sunteți cea mai bună" și "Vă iubim". Potrivit Euronews, profesoara de engleză a făcut chiar și o lecție din victoria soțului său.

"Le-am spus elevilor mei că aceasta este o dovadă în plus că bunul-simț, modestia și bunele intenții câștigă întotdeauna, până la urmă", spune Carmen Iohannis.

Abordarea sa pragmatică pare să se potrivească stilului politic al soțului său. Însă, încheie Euronews, surpriza pregatită de elevii săi nu lasă loc de modestie, aceștia cântând "We are the champions", pe coridoarele liceului, atunci când soția lui Klaus Iohannis a intrat in clădire.