MENIU

Eugen Tomac, despre Alianța PSD - ALDE: ”Tăriceanu era să sune la 112 pentru a o găsi pe Dăncilă”

<p>Eugen Tomac</p>

Eugen Tomac spune că ALDE nu va părăsi guvernarea deoarece un partid cu 4% nu-şi permite acest lucru

Președintele PMP, Eugen Tomac, este de părere că ALDE nu va părăsi guvernarea.

El a declarat, la RFI, că schimbarea Guvernului înainte de alegerile prezidențiale sau după scrutinul din toamnă ”este o soluție mult mai bună decât ceea ce avem la ora actuală la Palatul Victoria”.

”Nu cred că ALDE părăseşte guvernarea. Un partid cu 4% cât a obţinut la ultimele alegeri nu-şi permite să plece în acest moment de la guvernare, dintr-un motiv foarte simplu, pentru că oricum în interiorul lor majoritatea optează pentru rămânerea la guvernare, în condiţiile în care ALDE a decontat tot ceea ce politic a reuşit să ”implementeze” împreună cu PSD în ultimii ani. Deci ALDE nu are nici o perspectivă în afara guvernării”.

Eugen Tomac susţine că atitudinea lui Călin Popescu Tăriceanu este doar “o încercare destul de subţire” a acestuia de a se situa pe poziţii de forţă “în condiţiile în care nu mai are acest suport în rândul populaţiei de a se poziţiona drept un lider care mai poate oferi o perspectivă”.

“E limpede că scena de ieri în care mai rămânea să anunţe domnul Tăriceanu că a sunat la 112 pentru a o găsi pe doamna Dăncilă şi a o invita la o discuţie, arată starea de fapt din coaliţia de guvernare.

Acest Guvern, această majoritate trebuie să plece oricând vom vota o moţiune de cenzură, pentru că este un act de patriotism să trimiţi acest Guvern de deliranţi în Opoziţie. Este un guvern care nu are niciun fel de viziune. A fost încropit după chipul şi asemănarea lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea este în puşcărie, iar la Palatul Victoria este o improvizaţie întreagă în ceea ce priveşte actul de guvernare a ţării. România nu îşi mai permite nici o singură zi să mai păstreze la palatul Victoria o guvernare iresponsabilă. […]

La ora actuală există o neîncredere totală în instituţii şi cred că schimbarea unui Guvern chiar înainte de alegerile prezidenţiale sau după alegerile prezidenţiale este o soluţie mult mai bună decât ceea ce avem la ora actuală la Palatul Victoria”, a declarat Eugen Tomac în interviul dat RFI.

Mai multe articole despre:
null