MENIU

Eugen Tomac nu crede în Opoziția Pro România: ”Ponta joacă după cum îi dictează interesul”

<p>Eugen Tomac</p>

„Pe Ponta nu-l puneți în opoziție, pentru că el a fost în opoziție cu Dragnea, acum e cu PSD-Dăncilă. El joacă după cum îi dictează interesul”, a afirmat Eugen Tomac

Eugen Tomac, președintele PMP, a afirmat, la B1TV, că liderul  ProRomânia - Victor Ponta nu este în opoziție, pentru că „el joacă după cum îi dictează interesul”.

„Pe Ponta nu-l puneți în opoziție, pentru că el a fost în opoziție cu Dragnea, acum e cu PSD-Dăncilă. El joacă după cum îi dictează interesul”, a declarat Tomac.

Acesta a vorbit și despre executivul condus de Viorica Dăncilă, considerându-l în moarte clinică.

„Ceea ce este evident, Guvernul actual este în moarte clinică. Ăștia o țin pe Dăncilă pe pastile și o mint că mai au șanse să rămână la Palatul Victoria și nu înțeleg că, din punct de vedere democratic, acest Guvern nu mai are suport.

Cel mai decent, în criză politică, când un om politic conștientizează că nu se mai poate baza pe Parlament, vine și își prezintă demisia. În mod normal, după europarlamentare, un partid care ia bătaie, își dă seama că nu mai are suport popular sau, cel puțin, vine cu altă formulă guvernamentală dacă are suport în Parlament”, a declarat Eugen Tomac.

Mai multe articole despre:
null