MENIU

"Lăcomia pesedistă subminează economia națională" - moțiune împotriva lui Teodorovici pentru OUG 114

<p>Eugen Teodorovici</p>

Opoziția consideră OUG 114 ca fiind o ordonanță toxică pentru economia României și a decis să depună o moțiune simplă împotriva ministrului de Finanțe.

Anunțul a fost făcut în plenul Camerei Deputaților de liderul deputaților USR Cristina Prună. Moțiunea va fi susținută de USR, PNL și PMP.

"Grupul parlamentar al USR, împreună cu colegii din PNL și PMP, inițiază astăzi moțiunea simplă 'Lacomia pesedistă subminează economia naționala', împotriva ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

Nu am uitat de OUG 114, OUG-ul care a dat foc economiei României și este nevoie ca miniștri responsabili să răspundă în Parlamentul României.

Vrem să dăm un semnal angajaților și întreprinderilor românești că Parlamentul României va încerca, cel puțin, să repare, dacă nu să abroge, această ordonanța toxică pentru economia României.

Dragnea a făcut anunțul despre celebra Ordonanță a lăcomiei

Aceasta trebuie lăsată în pace să producă valoare în societate, trebuie lăsată în pace să aducă investiții și să aducă locuri de muncă, nu să fie sugrumată de revelațiile unor oameni care visează noaptea și a două zi spun că economia este inamicul numărul unu al României", a spus Cristina Prună.

Guvernul Dăncilă, lovit peste degete de CE pentru plafonarea prețului la gaze. "Este interzis în UE"

Mai multe articole despre:
moţiune Eugen Teodorovici oug 114