MENIU

Eşti însărcinată? Cum îţi dai seama dacă vei avea fată sau băiat

Îți doresti o fetiță cuminte, înțelegătoare, delicată, sensibilă, sau un băiețel hotarât, energic, care știe ce vrea? Până la marea descoperire (cel mai sigur, la naștere, căci ecografia poate oferi și imagini înșelătoare), iată cateva metode (din bătrâni povestite) prin care poți intui sexul bebelușului.

Sus sau jos

Se spune că dacă burtică este mai jos, vei avea băieţel; în schimb, dacă burtică e mai sus, poţi începe să cumperi hăinuţe roz…

Mare sau mic

Arăţi de parcă te-ai expandat şi de-abia te mişti din cauza burţii care pare un balon imens? Ei bine, se pare că acolo se adăposteşte o fetiţă. Nu te-ai lăţit în spate şi bazin, părând la fel că înainte atunci când eşti privită din spate, chiar şi în luna a nouă? Vei avea un băieţel!

Dulce sau sărat/acru

Ai mânca ciocolată şi îngheţată în fiecare zi? Numai o fetiţă dulce ar cere atâta dulce… Ai mereu poftă de ceva sărat/acru? Mulţi ţi-ar spune că va fi băiat.

Bătăile inimii: -140, 140+

Când mergi la consultaţie, roagă obstetricianul, atunci când va măsura ritmul cardiac fetal, să-ţi spună şi ţie numărul bătăilor inimii bebeluşului pe minut. Conform poveştilor din bătrâni, un număr mai mare de 140 de bătăi pe minut arată că vei avea o fetiţă; dacă, în schimb, bătăile sunt mai puţine de 140, pregăteşte-te să urezi bun venit unui băieţel, potrivit baby.unica.ro.

Mai multe articole despre:
copil naştere băiat faţă