MENIU

Eşti dezordonat? Vorbeşti urât? Nu te panica! Ce trebuie să le spui celor care îţi reproşează asta

Mereu eşti criticat că eşti o persoană dezordonată? Au un vocabular colorat? Te culci tarziu? Pentru toate aceste "defecte" există o explicaţie.       

Oamenii de știință au găsit un răspuns pentru astfel de comportamente, iar studiile lansate în urma cercetărilor acestora confirmă - se pare că persoanele dezordonate, care înjură mult şi care se culcă târziu au un IQ mai mare. 

De obicei, atunci când cineva înjură, părerea generală este că are un vocabular limitat.Există un studiu pe acest subiect, iar rezultatele au arătat că cei care reușesc să spună multe înjurături într-un minut au și un nivel de inteligență ridicat.

Studiul a concluzionat că un vocabular bogat este un semn al forței vorbirii și nu o încercare de a ascunde deficiențele verbale.

E deja ceva vreme de când oamenii de știință au hotărât că "păsările de noapte" sunt ființe inteligente. Obama, Charles Darwin, Winston Churchill, Keith Richards sau Elvis Presley sunt doar câțiva care practică același lucru.

Un studiu al celor de la Universitatea din Minnesota sugerează că dezordirea este un semn al oamenilor inteligenți. Dacă nu-ți petreci mult timp făcând curat și organizând tot în jurul tău, asta înseamnă că mintea ta este ocupată cu lucruri mai importante.

Mai multe articole despre:
studiu dezordine