MENIU

Eroare uluitoare a Primăriei București

<p>Gabriela Firea</p>

Dublă greşeală într-o broşură editată de Primăria Capitalei, care a fost împărţită weekendul trecut la Arcul de Triumf. 

Primăria condusă de Gabriela Firea a editat o broșură intitulată "O sută de personalități bucureștene", printre care se numără Mircea Eliade, Tudor Arghezi, Henri Coandă și Nicolae Bălcescu.

În cartea intitulată "O sută de personalităţi bucureştene" apare că Ilie Năstase a fost de două ori numărul 2 mondial, doar că fostul tenisman a avut drept cea mai bună performanță chiar primul loc ATP, din august 1973 până în iunie 1974.

Mai mult decât atât, în broşura Primăriei, alături de scriitori, artişti şi inventatori a fost trecut la "personalități" şi actualul deputat PSD Nicolae Bacalbaşa, conform digi24.ro.

lie Năstase s-a declarat nemulțumit de gafa Primăriei București și a anunțat, ironic, că se mută la Constanța, orașul natal al Simonei Halep, locul 3 WTA.

"E adevărat că am fost și numărul 2 mondial, prin 1974 sau 1975. Ca să ajungi numărul 1 trebuie să treci și pe la numărul 2. Dar am fost și numărul 1. Mai mult de atât nu se poate. Poate cei de la Primărie cred că a fi numărul 2 e maximum! Eu nu mă supăr, ei trebuie să se supere pentru că fac astfel de greșeli.

Mă mut în Constanța! Poate și candidez la Primărie. Uite, chiar acum plec spre Constanța să văd cum mă primesc oamenii de acolo și o să văd ce decizie voi lua. De 10 ani am apartament acolo. Constanța ar deveni primul oraș din lume cu doi foști număr 1 mondial. Acum, am fi doi foști numărul 2 mondial”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.