MENIU

Era ziua fiicei sale şi a comandat un tort. Când l-a primit acasă a avut un şoc! Cum arăta?

Funcţia „autocorrect” joacă feste deseori multora dintre noi. O femeie din Scoţia a făcut însă o gafă greu de uitat. Totul a devenit imediat viral pe reţelele de socializare.

Marie Seggie comandase un tort pentru ziua de naştere a fiicei ei, care urma să împlinească 21 de ani, scrie metro.co.uk.

În ultima clipă însă, i-a trimis colegei care trebuia să facă prăjitura un SMS în care o ruga să aşeze pe tort o figurină cu o fată blondă. Pentru că în limba engleză cuvântul „blonde” („blondă”) seamănă cu „blind” („oarbă”), telefonul a corectat în mod automat mesajul.

Aşa se face că, atunci când a primit tortul, Marie a constatat că pe el se afla figurina unei fetiţe cu ochii închişi şi care ţinea în mână un baston alb, aşa cum au persoanele nevăzătoare.

Întâmplarea a fost tratată totuşi cu zâmbetul de atât de mama fetei ce urma să fie sărbătorită, cât şi de prietena acesteia. Mai mult, o fotografie cu respectivul tort a fost publicată pe Internet de cealaltă fiică a lui Marie, devenind virală pe reţelele de socializare.