MENIU

Era singura chelneriță bună cu clientul urâcios. Apoi, el nu a mai venit. A sosit însă un anunț șoc

O chelneriță care a insistat să fie mereu drăguță cu un client bătrân și urâcios a primit într-o bună zi un mesaj uluitor. 

De ce ne îndrăgostim de cei pe care nu putem să-i iubim? Îi este complicat să găsească un răspuns și Melinei Salazar. Această femeie a lucrat chelneriță într-un local din Brawnsville, Texas, timp de 16 ani. Pe parcursul acestor ani ea a servit mii de oameni.

„El era foarte dur. Mereu se certa cu noi și era nepoliticos”, ne confirmă Salazar despre Sword, un client fidel. Sword era un bătrân de 89 de ani, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, scrie Perfectmedia.info. Acesta frecventa restaurantul în ultimii 7 ani și era sever cu toți.

„El prefera mâncarea foarte fierbinte, dădea impresia că avea de gând să se ardă”. Cu toate acestea Salazar îl deservea mereu cu zâmbetul pe buze, iar de la un moment dat a și învățat să-i citească gândurile.

„Doream doar să am grijă de el”.

Însă vara anului trecut Sword nu a mai apărut pe la restaurant. Salazar nu știa ce s-a întâmplat cu bătrânul, până când nu i-a găsit numele în lista din necrolog.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Salazar a primit un cadou nemaipomenit – 50.000 $, care au fost lăsați moștenire de clientul nepoliticos.

„Nu mi-a venit să cred, până și acum sunt uimită”, spune Salazar.

Chelnerița binevoitoare a fost răsplătită pentru că a avut grijă de veteran, căci nimănui nu-i păsa de acesta…

Mai multe articole despre:
Chelneriţă